Om mig

Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægeeksamineret sportsmassør, og derudover er jeg ved at færdiggøre min uddannelse som kropsbehandler. Hos CPH Muskelterapi kan du dermed vælge mellem et bredt udvalg af behandlinger.

Muskelterapi på Frederiksberg

Hej, jeg hedder Nanna Svenstrup. Jeg er 33 år og har været i mange grene af arbejdsmarkedet – både som SOSU-medhjælper, medhjælper på en produktionsskole, hvor vi drev et økologisk landbrug, og derudover er jeg er uddannet bygningsmaler og har kørt som servicemaler i 6 år. 

For 6 år siden kom jeg ud for en ulykke, som gjorde, at jeg måtte tænke i nye baner efter længere tids sygdom og genoptræning.

Jeg går op i min krop med kost og motion, og jeg træner 4-6 gange om ugen. Jeg træner blandet styrketræning, udendørs løb/lange gåture, cykel på mountainbike i skoven m.m. Jeg er en person, der aldrig gør noget halvt – og jeg går 110% ind i det, jeg laver!

I dag er jeg uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægeeksamineret sportsmassør. Nu er jeg i gang med den sidste del, som er musculupat – og så er jeg uddannet kropsbehandler.

muskelterapi behandler

Behandlinger, der udføres

muskelterapi klinik

Opnå positive resultater

Jeg prøver hele tiden at dygtiggøre mig inden for mit fag, så du som klient får den bedste behandling, da jeg aldrig bliver for gammel til at lære.

Jeg har et formål med mine klienter, der kommer til mig. Mit ultimative ønske er at måtte blive en del af mine klienters positive resultater, store som små. Derfor er dialogen med den enkelte i højsædet her, hvad enten det handler om myoser, stress, depression eller skader. Din tillid til mig som behandler betyder uendeligt meget for mig, og jeg sætter alt ind på at leve op til det dyrebare ansvar.

Jeg er ikke bare en almindelig massør: Jeg bruger mange forskellige teknikker, øvelser, bevægeanalyser, funktionel neurologi-øvelser, cupping, Gua Sha og meget mere. Alt dette for, at du som klient kan få den rette behandling og kommer herfra med en lettere krop samt en bedre forståelse af din krop og eventuelle skader.

Book en tid i dag

Jeg udfører mange former for behandlinger, som du kan læse mere om her på hjemmesiden. Ellers er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Bestil tid i dag hos CPH Muskelterapi ved at klikke på nedenstående link.