Behandlinger

På denne side kan finde en oversigt over hvilke behandlinger, jeg tilbyder. Du kan også vælge at få kombineret behandlingerne – uden det koster ekstra.

Mine behandlinger på Frederiksberg

Der er et bredt udvalg af behandlinger, du kan få her hos CPH Muskelterapi. Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og lægeeksamineret sportsmassør, og derudover er jeg ved at færdiggøre min uddannelse som kropsbehandler. Du kan derfor hos mig få forskellige behandlinger som:

Kombinerede behandlinger

Hos CPH Muskelterapi kan du vælge at kombinere dine behandlinger – uden det koster ekstra. Det kan bruges ved både specifikke problemer, samt for at øge dit velbefindende alment.

Jeg vil altid starte med at finde ud af, hvor dine spændinger/smerter udspringer fra og ender henne ved hjælp af forskellige øvelser og bevægelser. Derudover sætter jeg dialog højt og hører dig om, hvordan dit problem eller skade er opstået. Derefter kan jeg danne mig et billede af, hvordan dine behandlinger skal forløbe. Jeg vil anbefale, at du får et forløb, hvor vi sammen kommer til bunds i dine og din krops problematikker.

Derfra tager vi sammen en beslutning om, hvad det er for nogle behandlinger, som du skal have. Her kan vi sagtens kombinere de behandlinger, jeg tilbyder, så du får den optimale behandling og det bedste resultat. Det er vigtigt for mig som behandler, at du er med hele vejen. Vi har dialog hele vejen igennem dit forløb hos mig – vi skal nemlig have skabt lige vægt og balance i din krop igen!

Book en tid i dag

Jeg udfører mange former for behandlinger, som du kan læse mere om her på hjemmesiden. Ellers er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Bestil tid i dag hos CPH Muskelterapi ved at klikke på nedenstående link.